A kétezres évek elején alapított Seura intelligens eszközöket és kültéri megjelenítőket készít. Az új termékcsalád elegáns külsővel és jó teljesítménnyel rendelkezik, s tiszta hangzást kínál.

Haverok…sör… mozi

A beltéri készülékek szabadban való használatát, kifejezetten tiltják a gyártók, így megjelentek a kültéri elvárásokhoz igazított, megfelelő védelemmel ellátott megjelenítők. A SÉURA SHADES sorozat, olyan 4K UHD tévékből áll amelyek teljesen, vagy félig fedett kerthelyiségekben használhatók. A tévék nedvesség és por ellen fokozottan védettek, s elviselik a szélsőséges időjárási körülményeket.

Az 55 / 65 és 75 hüvelykes tévéket 4K UHD kijelzővel szerelték, amelyek 450 cd / m2 fényerőt kínálnak. Ez a gyártó szerint huszonöt százalékkal jobb a konkurens megoldásoknál, így erős fényben is jól látható a kép. A hangról 50W névleges teljesítményt biztosító, sztereó hangrendszer gondoskodik, ami úgy lett kalibrálva, hogy zajosabb környezetben is hallható legyen. A készülékhez teljesen vízálló, kültéri körülményekhez tervezett távirányító tartozik.