A NOKIA lemondott a Withings márkáról

A francia Withings két évvel ezelőtt került a finn anyacég birtokába, ahol Nokia Health név alatt a régi portfóliót csiszolgatták tovább. A vállalat tavaly visszakerült az egyik eredeti tulajdonoshoz, így ismét a régi nevet használják.


A régi név újra szép lesz

A tulajdonviszonyok rendezése után a vállalat némiképp megújítva, új eszközzel jelentkezett. A Steel HR Sport alapvetően a Nokia Steel HR sportosabb változata, amely harminc sporttevékenység monitorozására alkalmas. Az analóg számlapot, egy kisebb digitális felület egészíti ki, amely a mozgáskövetéssel kapcsolatos adatokat jeleníti meg. Az értesítési funkciók javultak, mivel azok már nem csak a hívásokra, szövegekre és eseményekre korlátozódnak. Ahogy az lenni szokott, egy alkalmazáson keresztül különböző célokat lehet beállítani, így kényelmesen ellenőrizhető, éppen hol tartunk azok teljesítésében.

A fekete vagy fehér számlappal, szilikon vagy bőr szíjjal ellátott órák, rozsdamentes acélból készültek. Az IP68 tanúsítvánnyal rendelkező készülékek, nem rettennek meg a víztől, úszás közben sem kell megválni tőlük. Az órák átlagos használat mellett huszonöt órán át üzemelnek, amire kímélő üzemmódban (csak az időmérő és a mozgáskövetés aktív) még húsz órát lehet rádobni. A telep töltésére két órát kell szánni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?