Freewrite Traveler – Hordozható e-tintás írógép

A legtöbb szerző noteszgépet, vagy más világhálóra csatlakoztatott eszközt használ az íráshoz, azonban az elektronikus levelek, értesítések, elintézendő feladatok könnyen megzavarhatják a munkát. A Freewrite Traveler ennek az állapotnak segít pontot tenni a végére.


Noteszgép helyett…

A készülék a két évvel ezelőtt bemutatott Freewrite utazóbarát változata, amely számos funkciót örökölt a nagyobb testvértől. Az eszköz kisebb mint egy kompakt noteszgép, ezért egészen könnyű és kis helyen elfér. Kinyitva, egy hagyományos billentyűzet, valamint egy e-tintával működő kijelző kerül elő, ami szabadban is remekül látható.

A kis gép különböző szintaxist támogat, így Word (.docx) vagy Final Draft (.fdx) dokumentumok is létrehozhatók vele. A három mappába rendezhető fájlokat automatikusan menti a rendszer, de a beépített WiFi modul Dropbox, Google Drive, Evernote és Postbox ( a fejlesztő saját szolgáltatása) szinkronizációt is biztosít.

A beépített akkumulátor hozzávetőleg négy hetes (napi egy óra mellett) használatot biztosít, s ugyan a fejlesztők gondolkodtak egy nagyobb kijelzőn, ezt végül beáldozták az üzemidő érdekében. A Freewrite Traveler még egy hónapig, közel féláron (309 USD) rendelhető meg.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?