Elkészült a Xiaomi Mi Notebook új változata

A Xiaomi aktualizált noteszgépe nyolcadik generációs Intel processzorral, dedikált Nvidia grafikus kártyával és teljes méretű billentyűzettel igyekszik a felhasználók kedvére tenni.


Sikerült tovább javítani a korábbi modellt

Bár az újdonság külsőre nem különösebben izgalmas, hardverek és szolgáltatások tekintetében könnyedén felveszi a harcot a konkurensek kínálatával. Az új Mi Notebook 15,6 hüvelykes FullHD felbontású, IPS kijelzővel rendelkezik.

A gépben Intel Core i5-8250U vagy Core i7-8550U processzorok kapnak helyet, amelyek mellé minden esetben NVIDIA GeForce MX110 grafikus vezérlőt adnak. A kisebb változatban 4 GB RAM található, míg az izmosabb gépekbe ennek dupláját pakolják. Az adatok számára modelltől függetlenül 128 GB SSD és 1 TB merevlemez kerül a burkolat alá.

Az új processzorok a gyártó szerint negyven százalékos teljesítmény növekedést biztosítanak, a videokártya bőségesen elég a mindennapos feladatokhoz, ráadásként a memória is bővíthető. A megfelelő üzemi hőmérsékletről dupla ventilátoros rendszer gondoskodik. A noteszgép teljes méretű billentyűzettel érkezik.

A hangzásért Dolby Audio surround hangtechnikával dolgozó, sztereó hangszórók felelnek. A készülék oldalára SD-kártyahely, Ethernet, HDMI, jack csatlakozó és USB 3.0 port is került. A Xiaomi Mi Notebook (2018) alapváltozata előre láthatóan 730 dolláros áron kerül az európai piacra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?