Kíméletesen bánik a hajjal a Dyson Airwrap

A Dyson Airwrap, egy innovatív hajformázó, amely az egyedi technológiának köszönhetően a hajszálakat roncsoló extrém hőhatás nélkül dolgozik.


Pillanatok alatt megváltoztat

A Dyson tavaly mutatta be innovatív hajszárítóját, amiben elsőként kapott szerepet a gyártó intelligens hőszabályzó technológiája. A forradalmi megoldás lényege, hogy a rendszer részét képező üveggyöngy termisztor másodpercenként negyven alkalommal ellenőrzi a kibocsátott levegőt, s adatokat közvetít a fűtőelemet vezérlő mikroprocesszornak. Az így szabályozott levegő hőmérséklete, soha nem haladja meg 150 °C-ot, tehát sokkal kíméletesebben bánik a hajjal.

https://youtu.be/_xTOC86sqZc

A készülékhez különböző hajtípusokhoz használható kiegészítők járnak, így kis gyakorlással bárki egyszerűen és gyorsan megváltoztathatja a külsejét. Az újdonság a Coanda-hatást használja ki; a hajban levő nedvességet szabályozott légárammal és hővel ötvözi, így extrém hőhatás nélkül is rendkívül hatékony. A hajformázó lelke a gyártó saját fejlesztésű digitális motorja, amely egy 110.000 fordulat/perc sebességgel forgó, tizenhárom lapátos kereket dolgoztat.

A Dyson Airwrap három különböző kiszerelésben kerül forgalomba a teljes szettért 550 dollárt kér a gyártó.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?