A Dyson Airwrap, egy innovatív hajformázó, amely az egyedi technológiának köszönhetően a hajszálakat roncsoló extrém hőhatás nélkül dolgozik.

Pillanatok alatt megváltoztat

A Dyson tavaly mutatta be innovatív hajszárítóját, amiben elsőként kapott szerepet a gyártó intelligens hőszabályzó technológiája. A forradalmi megoldás lényege, hogy a rendszer részét képező üveggyöngy termisztor másodpercenként negyven alkalommal ellenőrzi a kibocsátott levegőt, s adatokat közvetít a fűtőelemet vezérlő mikroprocesszornak. Az így szabályozott levegő hőmérséklete, soha nem haladja meg 150 °C-ot, tehát sokkal kíméletesebben bánik a hajjal.

A készülékhez különböző hajtípusokhoz használható kiegészítők járnak, így kis gyakorlással bárki egyszerűen és gyorsan megváltoztathatja a külsejét. Az újdonság a Coanda-hatást használja ki; a hajban levő nedvességet szabályozott légárammal és hővel ötvözi, így extrém hőhatás nélkül is rendkívül hatékony. A hajformázó lelke a gyártó saját fejlesztésű digitális motorja, amely egy 110.000 fordulat/perc sebességgel forgó, tizenhárom lapátos kereket dolgoztat.

A Dyson Airwrap három különböző kiszerelésben kerül forgalomba a teljes szettért 550 dollárt kér a gyártó.