A Panasonic felveszi a harcot a szagos cipőkkel

A Panasonic egy sokak életét megkeserítő problémát igyekszik diszkréten, de hatékonyan megoldani. A vállalat eszköze innovatív technológia segítségével távolítja el a kellemetlen szagokat a cipőkből…


Diszkrét, csendes és alapos

Az emberek különböző módszerekkel igyekeznek enyhíteni a kellemetlen cipőszagon. A Panasonic felmérése szerint a megkérdezettek hatvankét százaléka küzd ezzel a problémával, s ezek nagyjából fele elégedetlen az alkalmazott módszer hatékonyságával. Az MS-DS100 típusjelzésű eszköz hálózatról és akkumulátorról egyaránt üzemel; a készülék olyan hidroxil-gyököket tartalmazó részecskéket (nano X) bocsát ki, amelyek feloldják és semlegesítik a szagokért felelős molekulákat.

A készülék a gyártó szerint rendkívül alaposa munkát végez, minden apró zugot „kitakarít”, így egyetlen éjszaka alatt üde és friss lábbelit varázsol, bármelyik cipőből. A felhasználók kétféle üzemmód közül választhatnak; a rövid program öt órás, míg a hosszabb és vélhetően alaposabb kezelés hét órát vesz igénybe. Az eszköz a gyári adatok alapján kifejezetten energiatakarékos, használaton kívül egy visszafogott tárolóban helyezhető el. Sajnos a terméket első körben csak Japánban szándékoznak forgalmazni, de a hírek szerint semmi akadálya nincs a tengerentúli és európai piacra történő bevezetésnek sem.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?