Méregdrága klaviatúrát készített a Rama Works

A Rama Works újdonsága első, sőt második pillantásra is hagyományos billentyűzetnek tűnik. A barátságtalan árcédulát a felhasznált alapanyagokkal és az összeszerelés minőségével magyarázza a gyártó.


Levélnehezéknek is kiváló…

A KOYU TANK elnevezésű eszköz kifejezetten súlyos egyéniség, hiszen a billentyűzet alaphelyzetben mintegy négy kilót nyom, míg az opcionális súllyal ellátva, már öt kiló felett járunk. A megoldás elsősorban a stabilitást szolgálja, de nehezen elképzelhető, hogy a tasztatúrát ölbe véve kényelmes használni. A váz eloxált alumíniumból készült, amire kopásálló bevonat is került, míg a billentyűket befogadó felület csiszolt sárgarézből van.

A billentyűket természetesen RGB LED fényforrások világítják meg, ennél kicsit érdekesebb, hogy a kupakok alatt forrasztás nélküli csatlakozók lapulnak. Ez jelentősen megkönnyíti a karbantartást és az esetleges javítást. A KOYU TANK billentyűzetért kereken 1000 dollárt kér a gyártó, aki azért a vékonyabb pénztárcájú felhasználókra is gondolt, hiszen a termékcsaládban 800 dolláros (Koyu Tank Lite) és 360 dolláros (Moon, Haze, Black) változatok is találhatók.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?