Igazi hangadók a Pioneer Club hangszórók

A Pioneer Club Sound termékvonalat kifejezetten partik hangosítására tervezték. Nagy hangerő, erőteljes basszus és programozható LED világítás jellemzi a készülékeket.

Hivatásuk a szórakoztatás

Lassan alig akad olyan gyártó, aki a komolyabb hangrendszerek mellett ne kínálna olyan hangkeltőket, amik egydobozos rendszerben oldják meg a bulik hangosítását. Elég csak az LG XBOOM hangszórókra gondolni, vagy a Sony XRS-XB41 hangkeltőjére, amik segítségével bárhol tökéletes fesztiválhangulatot lehet teremteni. Ebbe a kategóriába tartoznak a Pioneer aktív rendszerei, amelyek vezeték nélkül csatolhatók a forrásokhoz, így pillanatok alatt munkára foghatók.


A Club5 és Club7 hangszórók állítva vagy fektetve is elhelyezhetők, szólóban vagy sztereó üzemmódban is használhatók. Az alkalmazás alapú vezérlés megkönnyíti a beállítást és az üzemeltetést, ráadásul az applikáción keresztül az internetes tartalomszolgáltatók kínálatához is hozzá lehet férni.

Az előlapon elhelyezett LED fényforrások kétféle (Rave és Chill) módban használhatók. Előbbi esetében a zene üteméhez igazodik a fényjáték, míg utóbbi kicsit nyugisabb hangulatot teremt. A kisebbik hangszóró 60 W teljesítményt kínál, míg a nagyobbik 100 W teljesítménnyel büszkélkedhet. Mindkét eszközre dinamikus basszus reprodukció jellemző, ami a gyártó saját fejlesztésű technológiájának köszönhető.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?