Tovább bővül az LG XBOOM termékcsalád

Az LG a jövő héten nyitó berlini szakkiállításon mutatja be az új hordozható, valamint mesterséges intelligenciával felvértezett XBOOM hangszórókat.


Induljon a banzáj

Az XBOOM hangszórók közös jellemzője az erőteljes hangzás. A dél-koreai gyártó, évek óta jó viszonyt ápol az elismert Meridian Audio vállalattal, így a csapat által kidolgozott technológiák az XBOOM termékekben is megtalálhatók. A termékvonalhoz tartoznak a korábban bemutatott (CK99 és OK99) rendszerek, amelyek erőteljes (1800-5000 W) kimenő teljesítményt biztosítanak. A készülékek beépített DJ pulttal, hangulatfényekkel és karaoke funkcióval rendelkeznek.

Az újdonságok közé tartoznak a hordozható XBOOM GO hangszórók, amik méretüket meghazudtolva tiszta és dinamikus hangzásra képesek. A készülékek támogatják az aptX HD Bluetooth-szabványt, amely biztosítja a nagy felbontású állományok kezelését. A kompakt eszközök hosszú üzemidőt kínálnak, s a jól szigetelt burkolatnak köszönhetően szabadtéren is megállják a helyüket.

Csak okosan…

Az XBOOM ThinQ termékcsalád Google Assistant támogatással rendelkezik, így az ide tartozó hangszórók hangutasításoknak is képesek eleget tenni. Az LG és a Meridian együttműködése révén a termékek magas hangzáshűséget, pontos énekhangokat és erőteljes basszus hangzást biztosítanak. A eszközökön keresztül irányíthatók a Google Assistant kompatibilis okosotthon-eszközök, valamint az LG ThinQ-kompatibilis LG háztartási gépek.

Az IFA látogatói augusztus 31. és szeptember 5. között személyesen is megtekinthetik az XBOOM termékeket és az LG egyéb szórakoztató elektronikai újdonságait a vállalat a Messe Berlin 18-as csarnokában felállított standján.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?