A OnePlus 6T kicsit nagyobb lett az elődjénél, módosított képernyő-aránnyal rendelkezik és diszkrét szenzorszigetet, valamint kijelzőbe integrált ujjlenyomat-érzékelőt kapott.

Tetőtől-talpig kijelzőt visel

A telefonra 6,4 hüvelykes Optic AMOLED kijelző került, amely 2280 x 1080 képpontos felbontással dolgozik. A panelt hatodik generációs Gorilla üveg óvja a sérülésektől. A különböző felhasználói preferenciák kielégítésére öt kalibrációs mód áll a rendelkezésre. A kijelzőben elhelyezett biometrikus szenzor a vállalat szerint a világ leggyorsabb érzékelője, amely pontosan és villámgyorsan teszi a dolgát. A készülékben Snapdragon 845 lapka dolgozik, amely mellé 6/128 GB, 8/128 GB és 8/256 GB kiszerelés választható. A beépített tárhely továbbra sem bővíthető.

A készülék elejére 16 megapixeles (f/2.0) szenzor került, míg a hátoldalon 16 (f/1.7) + 20 megapixeles páros kapott helyet. A képalkotók az előd öröksége, de a szoftveres megoldásokon fejlesztettek, így az éjszakai fotózást a NightScape funkció segíti, míg a portrékon a StudioLighting igazít. A burkolat alá 3700 mAh akkumulátor került, a sztereó hangszórók között csupán USB-C konnektornak sikerült helyet szorítani. A OnePlus 6T mindössze két színben (Midnight Black, Mirror Black) érkezik 549 dolláros alapáron. A középső változatért 579 dollárt kérnek, míg a csúcsmodellre 629 dolláros árcímke kerülhet.