Az Anker Nebula Capsule 2 kompakt vezeték nélküli, hordozható projektor, amely ínséges helyzetekben jó alternatíva lehet.

Minden helyen és minden időben

Az ANKER első mini-projektora nem váltotta meg a világot, de a korrekt darab lett és rendelkezett néhány szerethető extrával. Az új változat külső tekintetében nem sokat változott, de a teljesítmény sokat javult. A második generációs Nebula Capsule az elődhöz hasonlóan LED fényforrást és DLP technológiát használ. A készülék 720p felbontást kínál, amely jelentős előrelépés a korábbi 480p felbontás után. Ezen felül megduplázták a maximális fényerőt (200 lumen) és a hangszórók teljesítményét. A projektor legfeljebb 100 hüvelykes kép megjelenítésére képes, ugyanakkor bármilyen felületre elfogadható képet tud varázsolni.

A zseb-projektorra ezúttal is felkerültek a HDMI, AUX és USB konnektorok, megkapjuk a WiFi és Bluetooth funkciókat, ahogy a Chromecast támogatás sem hiányzik. Az újdonságok között megtalálható a Google Assistant kompatibilitás, így a vetítő már a hangutasításoknak is képes eleget tenni. További jó hír, hogy a korábbi mini-USB port helyére USB-C csatlakozó került. A beépített akkumulátor saját fejlesztésű gyorstöltő technológiával dolgozik, így az etetésre mindössze két órát kell szánni. Az ANKER Nebula Capsule 2 Android TV platformot használ, de a filmezésen túl játékos kivetítőként, vagy hangszóróként is bevethető.

A második generációs projektor jelenleg a Kickstarteren futja a köröket, az alapváltozatot 399 támogatással lehet bezsákolni.