A Panasonic egyéb termékkategóriákban sikeresen alkalmazott lehetősége, meghatározott ideig a televíziókra is érvényes lesz.

Érdemes lecsapni rá!

A kiterjesztett garancia akció számos modellre, köztük az új FX780, vagy FZ950E típusjelzésű készülékekre is érvényes. Utóbbi a gyártó topkategóriás kínálatát erősítő készülék, elegánsan minimalista külsővel bír, így bármely környezetben nagyszerűen mutat. A tévé az LG műhelyéből származó 4K HDR OLED panelt dolgoztat, ami mellé a HCX képfeldolgozó processzor továbbfejlesztett verziója került, amely számos képjavító eljárást és szolgáltatást kínál.

A készülék a Firefox okostévé platformra húzott My Home Screen 3.0 fantázianevű rendszert használja, ami rendkívül gyors, stabil, kényelmesen átlátható és rugalmasan személyre szabható. A konkurens rendszerekkel szemben egyetlen hátrányként a kevés alkalmazást lehet felróni, szerencsére az igazán népszerű applikációk nem hiányoznak a kínálatból. A vezérlés a mellékelt távkapcsolókkal (igen, kettő is van) történhet, amelyek mobilos alkalmazással egyszerűen kiválthatók. A kiváló hangminőséget a Technics által hangolt Dynamics Blade hangprojektor (80 W) szavatolja, amely tucatnyi hangszórót dolgoztat.

A kiterjesztett garancia akció 2018. november 2. és december 31. között érvényesíthető, tehát nem automatikus, hanem regisztrációhoz kötött. Az ajánlat új készülék vásárlása estén érvényes, élesítéshez a vásárolt televíziókat 30 napon belül kell regisztrálni a www.panasonic5y.com weboldalon. A támogatott tévék pontos listája, valamint a kampánnyal kapcsolatos további információk a regisztrációs weboldalon találhatók.