A Cooler Master játékos fülesi először nyáron hallattak magukról, ám akkoriban elég szűkszavúan nyilatkozott róluk a gyártó. Ezt a hiányosságot pótolták most.

Újabb játékok a játékosoknak

Az MH751 és MH752 típusjelzésű eszközök, külsőségek tekintetében nem különböznek egymástól, de az ördög ezúttal is a részletekben húzta meg magát. Mindkét modell esetében a hangminőségre és a kényelemre került a hangsúly. Előbbiért 40 mm-es neodímium mágnest dolgoztató meghajtók felelnek, amelyek 20 és 20 000 Hz közötti frekvencia-tartomány kezelésére képesek. A modellek összezárhatók, levehető mikrofonnal és zsinórral rendelkeznek, ami jelentősen megkönnyíti a szállítást.

Jelentős különbség, hogy amíg az MH751 fejhallgatót hagyományos 3,5 mm-es csatlakozóval szerelték, addig az MH752 füles zsinórja USB-csatlakozóban végződik. Előbbi kényelmesen társítható bármilyen klasszikus aljzathoz, míg utóbbi egy külső hangkártyát is kapott, ami támogatja a 7.1 csatornás virtuális térhangzást. A nagyobbik fülest in-line vezérlővel is ellátták, amire a mikrofont és hangerőt szabályozó gombok kerültek.

A Cooler Master MH751 típusért 80 eurót kér a gyártó, míg az MH752 füles 100 euróval könnyíti meg a tárcákat. Mindkét modell forgalmazása november közepén kezdődik.