A Hublot az időmérővel a Bitcoin kibocsátásának tizedik évfordulójának állít emléket, ennek megfelelően kizárólag huszonötezer dollárnak megfelelő kriptovalutával lehet megvásárolni.

Sok malacperselynek kell elvérezni…

A Hublot Big Bang Meca-10 P2P elnevezésű óra mikroszemcsés, polírozott kerámiából készült. A fekete tokra zafírüveg került, míg a hátoldalon zafír lelőhelyeket jelölő világtérkép és a márkajelzés található. A fizetést követően, minden darabra rákerül az adott tranzakciószám, ami egyedi azonosítóként is szolgál. Az órapánt gumival bélelt borjúbőrből készült, amin Blockchain-inspirált nyomat látható.

Az órából mindössze kétszáztíz darabot gyártanak (utalva ezzel a 21 milliós globális limitre), ezért a gyártó minden érdeklődőt regisztrációra biztat. Az újdonságot kizárólag e-kereskedelem útján értékesítik, természetesen csak online rendelhető és fizethető. A tranzakció az OS Limited (OSL), Ázsia vezető digitális eszköz ügynöksége bonyolítja.

A Big Bang Meca-10 P2P november 6-án mutatkozott be Hongkongban, a vásárlók leghamarabb 2019. január 3-án vehetik kézbe a kincsüket.