Laza bulihangszóró a Teufel Rockstar Go

A Rockstar Go kompakt méretű, ezért kényelmesen hordozható hangszóró, ami víz és ütésálló házat kapott, így egészen jól viseli a mostoha bánásmódot.


Bárhol és bármikor jó társaság

A Teufel Audio nem először készít vezeték nélküli hangszórót. A berlini csapat rendkívül komoly Bluetooth-portfólióval rendelkezik, amelyek közös jellemzője a kiváló építési minőség és az erőteljes hang. A Rockstar Go igazi bulihangszóró, amit könnyedén hurcolhat az ember magával annyira, hogy egy praktikus pánttal bármihez rögzíthető. A készülék aptX Bluetooth átvitelt használ, IPX7 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami annyit tesz, hogy harminc percig áztatható egy méteres vízben. A gumírozott borításnak köszönhetően az eszközben a kisebb koccanások, esések sem tehetnek kárt.

A masszív házban két teljes körű meghajtó, valamint egy passzív mélynyomó kapott helyet, amiket D osztályba sorolt erősítő dolgoztat. A szögletes kialakítás széles diszperziós szöget biztosít, ami jótékony hatással van a hangszínpadra. A készülék szólóban, vagy sztereó párként is használható, s akár két forráseszköz egyidejű használatára is lehetőséget biztosít. A hangsugárzó kihangosítóként is bevethető, kompatibilis a SIRI és Google asszisztensekkel. A beépített akkumulátor, általános használat mellett tizenkét órás üzemidőt szavatol.

A Teufel Rockstar Go forgalmazása megkezdődött, 150 euró ellenében lehet hazavinni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?