A vizes DeLorean replikát Matt Riese tervezte és készítette, aki éveket töltött a jármű építésével. A légpárnást a közelmúltban teljesen felújították és 45.000 dollárt kérnek érte.

Előre a múltba…

Matt Riese a Kickstarteren összegyűjtött pénzből, hat évvel ezelőtt rakta össze a DeLorean első változatát. A karosszéria üvegszállal bevont polipropilén és polisztirol felhasználásával készült, amit egyszerűen fémszínű festékkel vontak be. A platform, szoknya és légcsatorna az UH-13PT típusjelzésű, könnyűszerkezetes légpárnás öröksége, minden más egyedi kézimunka. A replika alapvetően minden szilárd felületen képes mozogni.

A járműben két Briggs and Stratton motor kapott helyet, amiből az egyik az orrban elhelyezett ventilátort hajtja meg, míg a másik a tolóerőt biztosítja. Utóbbi egy 23 lóerős (17 kilowattos) B & S 875 fűnyírómotor, amely 50 km/h (30 km/h vízen) maximális sebességet biztosít. A vételár tíz százaléka Michael J. Fox alapítványának megy, amely jelentős összegeket áldoz a Parkinson-kórral kapcsolatos kutatásokra.