Bírja a strapát a Kyocera DuraForce PRO 2 mobil

A Kyocera közelmúltban bemutatott strapatelefonja, katonai szabványoknak megfelelő védelmet kapott, így olyan környezetben is bátran használható, ahol a hagyományos készülékeknek esélye sincs.


Kemény, mint a kő

A második generációs telefon a két évvel ezelőtt bemutatott elődhöz hasonlóan 810G szabványnak megfelelő kialakítással rendelkezik, így a szokásosnál jobban viseli a kemény bánásmódot. A víznek, pornak, nagy hidegnek és extrém hőnek is ellenálló telefont, 5 hüvelykes IPS LCD kijelzővel szerelték. Az 1080 x 1920 képpontos felbontással dolgozó panelt zafírüveg óvja a sérülésektől. A masszív burkolat alá Snapdragon 630 lapkát rejtettek, amely 4 GB operatív memória és 64 GB belső tárolóval osztozik a helyen. A tárhely microSD kártya segítségével, egészen 512 GB méretig bővíthető.

A DuraForce Pro 2 három kamerát kapott. Az előlapon 5 megapixeles szenzor található, míg hátulra 13 + 8 megapixeles duó került. Utóbbi egy nagylátószögű, dedikált akciókamera, amivel 4K mozgóképek is kényelmesen rögzíthetők. A készülékbe sztereó hangszórók kerültek, amelyek 106 dB hangnyomásra is képesek, tehát vészjelzés leadására is alkalmasak.

A telefon védelmét bekapcsoló gombba rejtett ujjlenyomat-érzékelő biztosítja. Az energiáról 3240 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, amely támogatja a gyors, illetve a vezeték nélküli (QI) töltést egyaránt. A készülék Android Oreo rendszert futtat és előre telepített, dedikált szoftver-csomaggal érkezik. A Kyocera DuraForce Pro 2 kizárólag a Verizon cégen keresztül érhető el, 644 dollárt kell érte kifizetni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?