Vérbeli játékos az új LG UltraGear monitor

Az LG UltraGear monitora a múlt hétvégén megrendezett DreamHack Atlanta 2018 rendezvényen mutatkozott be, mint a gyártó „legerősebb gamer kijelzője”.


Mindent tud, amire szükség lehet

Az LG 34GK950G UltraGear monitort kifejezetten játékhoz tervezték, ennek megfelelően olyan jellemzőkkel rendelkezik, ami után minden gamer megnyalhatja a tíz ujját. A 34 hüvelykes ívelt Nano IPS panel, 3440×1440 képpontos felbontással dolgozik. A 21:9 arányt kínáló kijelző lefedi a DCI-P3 színtér 98 százalékát, 178 fokos betekintési szöget biztosít és 320 nit fényerővel rendelkezik. A gördülékeny játékélményt 120 Hz-es frissítési sebesség, 5 ms válaszidő és Nvidia G-Sync technológia szavatolja.

A monitor kifejezetten tetszetős, masszív lábakon áll, széleskörű beállításokat biztosít. A hátoldalra szabályozható LED fényforrások (Sphere Lighting) kerültek, amelyek a gyártó szerint világítási módok sokaságával növelik a felhasználói élményt. A felhasználók három előre programozott játékmódot kapnak, amelyek egyszerűbbé teszik a kedvenc műfajokhoz való igazodást. A készülékre HDMI, DisplayPort, USB 3.0 és fejhallgató csatlakozók kerültek. Az LG 34GK950G UltraGear monitor jelenleg 1200 dollár ellenében szerezhető be.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?