A Crosley Radio csapata főként a gyűröttebb homlokú, nosztalgiára hajló felhasználókat célozta meg, hátha a bakelitek után a kazetták is lekerülnek a padlásról.

Elő a kazettákkal!

A CT100 és CT200 típusjelzésű készülékek alapvetően nem különböznek egymástól. Külső tekintetében a nyolcvanas évek hordozható eszközei köszönnek vissza; a kihúzható antenna, nagy méretű gombok egyaránt felérnek egy időutazással. Az AM/FM rádióadások vételére is alkalmas kazettás magnók, hálózatról vagy akkumulátorról üzemeltethetők. A beépített mikrofonnal hangfelvételek is készíthetők, s mindkét modellen található fejhallgató csatlakozó.

Némi gesztus a kor követelményei felé, hogy a CT100 modell USB tárolót, valamint SD kártyát is hajlandó elfogadni, s képes azok tartalmát lejátszani. A hangzás manuális finomítására (magas és mély hangok kiemelése) mindkét készülék esetében lehetőség van, ráadásként a CT200 modellre, egy működő VU-metert is pakoltak. A Crosley CT100 (60 dollár) és CT200 (70 dollár) főként azok számára lehet érdekes, akik nem digitalizálták féltve őrzött gyűjteményeiket.