A Logitech MX Ergo profiknak és műkedvelőknek egyaránt ajánlott, kiváló alternatívája lehet az érintőpadoknak és hagyományos egereknek.

Ha kell egy kis kényeztetés…

A hanyattegér (lánykori nevén trackball) számos előnyt kínál a hagyományos egerekhez képest, ennek ellenére a sokak számára idegen elrendezés miatt, széles körben nem tudott elterjedni. Az eszköz pontos pozicionálást tesz lehetővé, kis helyigényű és kevésbé terheli a csuklót, ezért a grafikusok és tervezők előszeretettel használják.

Az MX Ergo (34.999 Ft) vezeték nélküli modell, amely egyetlen töltéssel (átlagos használat mellett) négy hónapig is bírja, de egy perc etetés is egész napra elegendő energiát biztosít. Az eszköz egyedi csuklópánttal rendelkezik, amely lehetőséget biztosít az legkényelmesebb dőlésszög beállítására. Dedikált gomb segítségével változtatható a kurzor sebessége és precizitása, így mindig az adott munkafolyamathoz idomítható az érzékenység. A készülék támogatja a Logitech Flow technológiát, ami jelentősen megkönnyíti a több számítógépes munkavégzést. Az egér 2,4 GHz-en kommunikál, 380 dpi névleges felbontást és tíz méteres hatótávolságot kínál.