Dupla kijelzőt és három kamerát kap a Vivo NEX 2

A Vivo továbbra sem a kitaposott úton igyekszik az önmegvalósítás felé, hiszen a Nex S utódjának szánt készülék megint formabontó megoldásokkal kísérletezik.


Előre a Nubia X nyomában

A telefonkijelzők hasznos felületének növelése, komoly fejtörést okoz a gyártóknak. Míg egyes márkák lyukat fúrnak a képernyőkbe, mások az előlapi kamera elrejtésével, vagy áthelyezésével igyekeznek némi teret nyerni. A Vivo NEX 2 a szivárgások szerint, újfent érdekes koncepció köré épül. A 6,4 hüvelykes OLED kijelzőt viselő telefon ugyanis, egyáltalán nem kap szelfi-kamerát.

A napvilágra került infók szerint a Snapdragon 845 lapkát dolgoztató készülék hátoldalára is OLED panel kerül, amely fölé három kamerát pakolnak. Az elképzelés szerint az előlapi szenzor feladatát is a hátlapon elhelyezett kamerák végzik, így a frontoldalt teljes hosszában az elsődleges kijelző uralhatja. A hátlapon, egy Lunar Ring elnevezésű RGB LED karika is helyet kap, amely többek között értesítési fényként funkcionálhat.

A Vivo NEX 2 hivatalos bemutatójára még a hónapban sort kerítenek, addig be kell érni néhány előzetes képpel, s egy titokzatos videóval.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?