Ívelt játékos monitort készített az ASUS

A monitor alapvetően az ASUS ROG Strix XG32VQ készülék fejlesztett változata, amely a HDR és FreeSync 2 technológiákat is támogatja.


Dedikált játékos funkciókkal

A kijelzőt 32 hüvelykes panellal szerelték, amely WQHD (2560×1440) felbontást kínál, 144 Hz-es frissítési sebességet és 4 ms válaszidőt biztosít. A készülék támogatja a Radeon FreeSync 2 HDR technológiát, valamint DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal is rendelkezik. A monitor 450 nit maximális fényerőt kínál, s használja a Shadow Boost eljárást, amely a sötétebb területek kiemelését végzi. A felhasználók műfajokhoz igazított beállításokat is kapnak, de természetesen kézi hangolásra is lehetőség van.

ROG-STRIX-XG32VQR megkapta a gyártó Aura Sync RGB világítási rendszerét, amely más támogatott komponensekkel is összehangolható, így egységes látványt kapunk. Az integrált GamePlus gyorsbillentyűk lehetővé teszik a játékkészség javítását, míg a DisplayWidget szoftver-csomag az egyedi beállításokat könnyíti meg. A masszív állvány sokrétű állítási lehetőségeket kínál. A készülék hátoldalára HDMI 2.0 és USB 3.0 konnektorok, DisplayPort 1.2 és mini DisplayPort, valamint jack csatlakozó került.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?