Nagyképű üzleti noteszgép az LG GRAM 17

Az LG GRAM sorozatának legújabb tagja a nagyméretű kijelző ellenére visszafogott tömeggel rendelkezik, ami nem mellékes szempont azok számára, akik sokat hurcolják gépüket.


Nagyképű és könnyű

Az LG GRAM 17,3 hüvelykes, 2560 × 1600 felbontású, 16: 9 képarányt kínáló kijelzővel rendelkezik. A gép súlya 1,33 kg, amely értékkel egyes 13 hüvelykes eszközöket is könnyedén sarokba állít. A visszafogott tömeget karbon-magnézium ötvözetből készített házzal sikerült elérni. A noteszgép gyomrában nyolcadik generációs Intel Core i7-8565U processzor található, UHD Graphics 620 iGPU társaságában. A készülék dedikált GPU-val nem rendelkezik, így a játékosok máshol kell keresgéljenek. A noteszgépbe 16 GB DDR4 operatív memória dolgozik, míg az adatokat 512 GB SATA SSD fogadja.

A gépben 802.11ac Wi-Fi és Bluetooth modul egyaránt megtalálható. Az oldalakra USB-A, USB-C konnektorok kerültek, utóbbi a laptop töltésére is alkalmas, egy dedikált hálózati csatlakozó segítségével. Természetesen HDMI kimenetet, microSD foglalatot és egy fejhallgató aljzatot is kapunk. A gyártó kétféle biometrikus hitelesítést is kínál; az ujjlenyomat-szenzor mellett, infravörös érzékelővel ellátott kamera védelmezi az eszközt, amely egy töltéssel húsz órán keresztül hajlandó üzemelni. Az LG GRAM 17 noteszgépért 1400 dollárt kell a kasszánál hagyni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?