Befutott az új HP Chromebook x360

Az új HP Chromebook x360 14 hüvelykes 2 in 1 noteszgép, amely Chrome operációs rendszert futtat. A készülék a sorozat legvékonyabb modellje, azonban a karcsú kialakítás a teljesítményre nincs negatív hatással.


Könnyed mutatványos

A hibrid noteszgép a sorozat egyes tagjaival szemben, nem kapott leválasztható kijelzőt, de azért a pillanatnyi igényeknek megfelelően elég rugalmasan alakítható. A gépet 14 hüvelykes IPS kijelzővel (1080×1920 képpont) szerelték, teljes méretű megvilágított billentyűzettel és méretes paddal rendelkezik. A masszív zsanérok nagy szabadságot biztosítanak; az érintőképernyő teljesen körbeforgatható, kifordítva a billentyűzet visszahúzódik az alapba. A készülék kifejezetten tetszetős, a fémburkolatra kerámiaszerű bevonat került, ami extra védelmet nyújt. A karcsú forma ellenére két USB-C, USB-A, microSD és audio konnektort kapunk.

A HP Chromebook x360 14 a Google és a Chrome OS ökoszisztéma zavartalan integrációját kínálja. A megfelelő számítási teljesítményről, nyolcadik generációs Intel Core i3 vagy Intel Core i5 processzorok gondoskodnak, míg a grafikus feladatokat Intel Graphics 620 GPU végzi. A rendszer 8 GB DDR4 memóriát használhat, adattárolásra 64 GB SSD jutott. A vizuális kommunikációt a kijelző felső részén elhelyezett HD Wide Vision webkamera biztosítja, míg a hangzásért a Bang&Olufsen gyártotta sztereó hangszórók felelnek. Az újdonság forgalmazása október 21-én kezdődik, egy alapmodellért 599 dollárt kell majd fizetni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?