Megfizethető játékos monitorral jelentkezett az LG

Az LG új QHD monitora az egyik legolcsóbb 32 hüvelykes kijelző a piacon, amely a tiszta és részletekben gazdag látvány mellett AMD FreeSync támogatást, és sokoldalú csatlakozási lehetőségeket is kínál.


Remek ár/érték arányt kínál

Az LG 32QK500-W monitor 32 hüvelykes panelt kapott. A kijelző 2560 x 1440 képpontos felbontást kínál, 75 Hz-es frissítési frekvenciával, 8 ms válaszidővel és 300 cd/m² tipikus fényerővel dolgozik. A készülék kontrasztos és élethű megjelenítésre képes, a függőleges és vízszintes betekintési szög egyaránt 178 fok.

A monitor támogatja az AMD FreeSync technológiát, ami mellett alapvető játékos funkciókkal (dinamikus szinkron, fekete stabilizátor, célkereszt) is rendelkezik. Az olvasó mód csökkenti a kék fény kibocsátást, így biztosítva optimális körülményeket a dokumentumok böngészéséhez. Az egyszerűen elegáns Edge-ArcLine állvány ugyan csak döntésre ad lehetőséget, de a Vesa furatok segítségével a monitor falon is elhelyezhető. A készüléken egy DisplayPort, mini DisplayPort, két HDMI bemenet, valamint egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó kapott helyet. Az LG 32QK500-W monitorért 349 dollárt kell a kasszáknál hagyni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?