Környezetbarát monitorral jelentkezett a Philips

A Philips irodákba szánt megjelenítője költséghatékony, Full HD felbontást kínáló készülék, ami TCO Edge minősítéssel rendelkezik. Utóbbi tanúsítványt azok a készülékek kaphatják meg, amelyek legalább 85% újrahasznosított műanyagot tartalmaznak.


Az újdonság 24 hüvelykes IPS panelt dolgoztat, amely valósághű színeket, remek kontrasztot és 178/178 fokos betekintési szöget kínál. A készülék támogatja a saját fejlesztésű SmartImage technológiát, amely a megjelenített tartalomhoz igazítja a látványt, dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, színtelítettséget és az élességet. A villódzásmentes (FlickerFree) technológiának és a LowBlue üzemmódnak köszönhetően a munkával eltöltött idő, kevésbé károsítja a szemet.

A panelt ezúttal is SmartErgoBase talpon helyezték el, ami különböző beállítási lehetőségeket (forgatás, döntés, magasság) és egyszerű kábelelvezetést tesz lehetővé. A kijelzőbe egy pár kiváló minőségű sztereó hangszóró is került, de igény szerint külső hangkeltők társítására is lehetőség van. A monitorra VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 és USB 3.0 konnektorok kerültek, utóbbi hordozható eszközök töltésére is használható. A Philips 241B8QJEB jelzésű monitora, előre láthatóan 189 dolláros áron kerül a boltokba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?