Elég ipari dizájnt kapott a Sony ZG9 8K csúcstévé! :O

A trendeknek megfelelően a Sony is lépett, és bemutatta saját 8K felbontású, azaz 7680 x 4320 képpont megjelenítésére képes televízióját. A ZG9 típusjelzésű modell 85 és 98 inches változatban vásárolható majd meg, egyelőre még ismeretlen áron. Természetesen támogatja a HDR tartalmak megjelenítését, és a cég azt is elárulta, hogy minden riválisnál szebb a képe, köszönhetően a saját Sony X1 Ultimate képfeldolgozó procinak, ami még az alacsonyabb részletességű kontent felskálázására is képes állítólag. De hát ez teljesen alap, nyilván mindenki agyon dicséri a saját cuccát, aztán majd idővel úgyis kiderül, hogy kinek volt igaza.


Az viszont rögtön látszik, hogy a dizájn tekintetében a japán cég eléggé markáns irányvonal mellett tette le a voksát. Korábban már megjelentek ezek a durva, szögletes talpak a gyártó tévéinél, de ennyire erőteljes, már-már ipari hatást keltő formákkal nem találkoztunk, amelyekre a bumszli kávák még rá is tesznek egy lapáttal. A Sony ZG9 finom elegancia helyett nyers erőt sugároz, szinte érezni az izomszagot, ahogy ránéz az ember. Egyelőre még nem tudtuk eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, de az tény, hogy első pillantásra nem lettünk meggyőzve.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?