Megjelent az új Sony Glass Sound Speaker

A Glass Sound Speaker, egy kifinomult és elegáns megjelenésű hordozható hangszóró, amely a stílusos külső mellett a hangminőséggel is igyekszik meggyőzni a felhasználókat.


A Sony újdonsága a letisztult kialakításnak köszönhetően bármilyen környezetben megtalálja a helyét. Az egyedi gyertyafény üzemmód segít nyugodt hangulatot teremteni, egy fárasztó nap után. A készülék a gyártó Advanced Vertical Drive technológiáját használja, ami kristálytiszta hangzást biztosít. Az organikus üvegből készített lámpatestet rezgőegység rezegteti, így a hangok 360 fokos szögben, függőleges irányban terjednek szét a szobában. A hangszóró szélesebb felületű magassugárzóval rendelkezik, mint egy átlagos hangszóró, így minimális hangerő veszteség mellett tisztább hangzásra képes.

A Glass Sound Speaker kezeli a nagy felbontású állományokat, Bluetooth és NFC támogatással rendelkezik, így kényelmesen és gyorsan társítható a forrásokhoz. A „Push & Play” funkciónak köszönhetően, egyszerűen streamelhetők a kedvenc zeneszámok. Egyelőre a Spotify Connect került a csomagba, de később más szolgáltatókra is számítani lehet. A Wireless Multi-room szolgáltatással, egyszerre tíz kompatibilis eszköz fűzhető össze, a beépített akkumulátor pedig nyolc órás üzemidőt szavatol.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?