A Canon bemutatta a PIXMA nyomtató család legújabb tagját, amely a legkisebb öt patronos modell a gyártó kínálatában.

Kicsi, de intelligens…

Az intelligens, hálózatra köthető tintasugaras nyomtatót otthonra vagy irodai használatra tervezték. A masina kétoldalas dokumentumok  nyomtatásra is képes, 350 lap kapacitású lapadagolóval rendelkezik. Bár a gép méretét tekintve húsz százalékkal kisebb az elődjénél (PIXMA iP7250), ennek ellenére sokoldalú és kényelmesen használható. Az üzemeltetést LCD érintőképernyő és hangvezérlés egyszerűsíti.

A nyomtató egyéni patronokkal (pigment fekete, fekete, cián, magenta, sárga) dolgozik, magas minőségű nyomatokat készít. A szóló tartályok gazdaságosak, hiszen a munka folytatásához csak az üres patronok cseréjére van szükség. A Canon PRINT alkalmazás (iOS és Android) segítségével a felhasználók közvetlenül okoseszközökről is indíthatnak a nyomtatást. Ilyenkor elég a dokumentumról fotót készíteni, majd PDF-be konvertálni.

A PIXMA Cloud Link hozzáférést kínál a népszerű felhőtárolókhoz, ami jelentősen lerövidítheti a munkamenetet. A Canon Pixma TS705 kompatibilis az AirPrinttel (iOS), Mopriával (Android) és a Windows 10 Mobile eszközökkel, így ezekről külön alkalmazás nélkül is nyomtathatunk. A készülékhez elérhető a Canon Easy-PhotoPrint szerkesztő, amely rengeteg szerkesztési és grafikai lehetőséget tartogat.