SONY hangrendszerek segítenek bulit csinálni

A Sony bejelentette a High Power Audio sorozathoz tartozó újdonságait. A jövevények között nagy teljesítményű hangrendszerek és szabadtéri parti hangszóró is megtalálható.


A Sony új hangrendszerei 360 fokos hangszórásra képesek és a Jet Bass Booster funkciónak köszönhetően erőteljes és tiszta hangélményt kínálnak. A kúp alakú kialakítás miatt a levegő gyorsabban képes áramlani a membránok között, így az alacsony frekvenciás hanghullámok messzebbre terjednek. Egyes modellek (V72D és V82D) hátsó magassugárzókat, döntött membránokat és a hang terjedését elősegítő generátort is kaptak, amelyek szintén jótékony hatással vannak a teljesítményre.

A rendszerek megkapták a Sony LIVE SOUND üzemmódot, amivel háromdimenziós színpadi hangzás szimulálható. Kapunk szabályozható fényeket, gesztusvezérlést és különböző szórakoztató funkciókat. A készülékek támogatják a Fiestable alkalmazást, aminek használatával szóban is irányítani lehet őket.

A GTK-PG10 modellt kifejezetten szabadtéri bulikhoz tervezték. A készülék tetején lévő panel felnyitásával a beépített, felfelé fordított magassugárzók nagy területen szórják szét a hanghullámokat. A DSP (digitális jelfeldolgozó egység) könnyedén alkalmazkodik az aktuális helyszínhez és beállításokhoz, így a lehető legnagyobb kimenő teljesítményt biztosítja. A hangkeltőn mikrofon bemenet is helyet kapott és FM rádió hallgatására is lehetőséget biztosít. A tripodra is szerelhető hangszóró beépített és újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amivel akár 13 órás üzemidő is elérhető.

A japán gyártó nagy teljesítményű hangrendszerei 2019 áprilisától vásárolhatók meg.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?