Mutatós noteszgép az ACER Predator Triton 900

Az Acer Predator Triton 900 elsőre nem nagyon különbözik más noteszgépektől. Kicsit tüzetesebb vizsgálat után azonban kiderül, hogy ezúttal egy átalakítható gépről van szó.


A készülék 17 hüvelykes, 4K felbontású IPS érintőkijelzővel rendelkezik, amely támogatja a G-Sync technológiát. A CNC megmunkált burkolat alatt, akár nyolcadik generációs Intel Core i7 processzor, 32 GB DDR4 RAM és NVMe PCIe SSD is megfér. A grafikus feladatok minden esetben GeForce RTX 2080 mobil vezérlőre hárulnak, míg a megfelelő üzemi körülményekről, átalakított Acer Aeroblade 3D hűtőrendszer gondoskodik.

A Triton 900 legérdekesebb megoldása az Aero Hinge névre hallgató rögzítés. A masszív zsanér segítségével különböző szögekbe állítható a képernyő. A hagyományos beállítás mellett Display, Ezel és Stand üzemmódok között lehet válogatni. Újabb érdekesség, hogy az érintőpad a mechanikus billentyűzet jobb oldalára került, s igény esetén numerikus tasztatúraként is használható. A kiváló hangélményt a Waves Maxx technológia biztosítja, amely a Waves Nx mozgáskövető segítségével, akár 3D hangtér leképezésére is képes.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?