A Wall Street Journal értesülése szerint, összecsukható okostelefonként térhet vissza a legendás Motorola RAZR. Az újdonság állítólag már februárban bemutatkozik, de egyelőre még nagy a homály.

Az eredeti RAZR tagadhatatlanul ikonikus készülék volt, ami az egyedi megjelenés és vékony kialakítás miatt rendkívül sikeres lett. A V3 modellből több mint 130 millió darabot értékesítettek, amivel a világ egyik legsikeresebb flip telefonja lett. A sorozatot végül az egyre fejlettebb érintőképernyős, valamint 3G telefonok szorították ki a piacról, de a Motorola anyavállalataként tevékenykedő Lenovo, elérkezettnek látja az időt a visszatérésre.

A megújított készülékről egyelőre semmilyen kézzelfogható információ nincs. Nem ismert a képernyő mérete vagy a specifikáció, csupán annyi biztos, hogy az újdonság Verizon-exkluzív lesz. Vajon a megújított RAZR csak nevet bitorolja majd és köze nem lesz a régi modellhez? Vajon a Lenovo marad az eredeti terveknél, vagy a hagyományos tájolást felváltja valami modern elrendezés? Az elérhető információk szerint a Lenovo több mint 200 000 új RAZR telefont akar gyártani és értékesíteni, ami elég optimista elképzelés annak tükrében, hogy 1500 dolláros árcímként terveznek aggatni az újdonságokra.