A HP Las Vegasban mutatta meg újdonságait, amiket a változó igényeknek megfelelően terveztek. A vállalat több megjelenítőt, noteszgépet, hangprojektort és kiegészítőt is színpadra állított.

A Hewlett-Packard reflektorfénybe állította a következő generációs kijelzőit. A Pavilion sorozatot erősíti, egy új 27 hüvelykes kvantumpontos (QDoG) kijelző, valamint a HP Pavilion 27 FHD monitor. Utóbbi a nagyszerű látvány mellé egyedi funkciókat – beépített Bang & Olufsen hangtechnikát, s felugró HP Privacy kamerát – kínál. A vállalat megmutatta az új HP 15.6 Odyssey hátizsákot, amit noteszgépek stílusos szállítására terveztek.

Az elmúlt években egyre nagyobb hangsúly került az adatbiztonságra. Ehhez alkalmazkodva a vállalat bemutatta a harmadik generációs Sure View technológiával szerelt eszközeit, amelyek fokozott adatvédelmet szavatolnak. Az EliteBook x360 (830 G5) magas fényerőt kínáló, üzleti célú átalakítható eszköz, amely a hétköznapok részévé teszi a sokoldalú x360 technológiát. Az EliteDisplay E243p monitor elsőként kapott betekintésgátló képernyőt, míg az EliteOne 800 AiO G5 az első All-in-One eszköz, ami rendelkezik ezzel a technológiával, utóbbi ráadásként egy asztali gép teljesítményét kínálja.

Napjaink profi játékosai a legújabb innovációkat igénylik. A profik jelentős része olyan eszközöket választ, amelyek könnyen fejleszthetők, míg a laptopot használó gamerek nagyobb másodlagos kijelzőre is igényt tartanak. Az OMEN X Emperium 65 nagy formátumú játékos monitor, beépített hangprojektorral, kimagasló (144 Hz) frissítési rátával, NVIDIA G-SYNC és HDR támogatással.

A kijelzőhöz tartozó Emperium hangprojektor 120 watt kimenő teljesítményt kínál. A készülék LOFAR (Low Frequency Array) és rázkódáscsökkentő (Vibration Reduction Technology) technológiával rendelkezik, három részes sztereó crossover hangtechnikát dolgoztat, amelyek együttes használata esetén nincs szükség külön mélynyomóra. Az eszközök az év során folyamatosan érkeznek hazánkba.