A Sony megmutatta a 4K HDR televízió termékcsaládjának legújabb tagjait. A legújabb kép- és hangtechnológiával rendelkező készülékek a különböző elrendezésű, s méretű környezetben is jól elhelyezhetők.

A frissen bejelentett készülékek között megtalálhatók az XG83, XG80 és XG70 jelzésű televíziók, amelyek a gyártó szerint lenyűgöző 4K HDR élményt kínálnak. Mindhárom modell a Sony elismert képfeldolgozó eszközeit alkalmazza. A 4K X-Reality PRO technológia minden tartalmat 4K közelébe konvertál, míg a TRILUMINOS technológia a színek, árnyékok és egyéb részletek valósághű megjelenítéséért felel. A 4K HDR X1 processzor (XG83) objektum-alapú HDR remastert és Super Bit Mapping technológiát használ az élénk textúrák és természetes színhűség érdekében. A jelentősen megnövelt fényerő segít a valósághű képalkotásban.

Az XG83 és XG80 televíziók Sony Android TV rendszerrel működnek, így a felhasználók kényelmesen válogathatnak a Google Play Áruház kínálatából. Minden felhasználó megtervezheti napját, új tartalmakat fedezhet fel, filmeket vagy sorozatokat nézhet a beépített Google Assistant hangvezérlésének köszönhetően. Az XG70 modell beépített webböngészővel rendelkezik, amivel egy kattintással elérhetőek a legnépszerűbb streaming szolgáltatások és alkalmazások. Mindhárom készülék több méretben érhető el, így bárki megtalálhatja a számára kedvező modellt.