A német Zarathustra a kerékpárok markolatába épített, több funkciós fényrendszert tervezett. A fények extra féklámpaként vagy irányjelzőként is használhatók.

A polírozott alumíniumból készített, bőrrel bevont markolatba húsz LED fényforrást tartalmazó gyűrűt pakoltak. A világosban is jól látható kiegészítő a hüvelykujj közelében elhelyezett kapcsolóval aktiválható és különböző funkciókat kínál. A fények helyzet- vagy irányjelzőként, vészvillogóként, de féklámpaként is használhatók, sőt a kerékpár szélességéről is információt adhatnak. Utóbbi főként gyengébben kivilágított környezetben hasznos, mert segít az autósoknak a megfelelő oldaltávolság betartásában.

A vízálló markolatban különböző érzékelők és saját akkumulátor található, aminek töltöttségi szintjét egy társalkalmazás (iOS és Android) segítségével lehet figyelni. Az applikációval a különböző helyzetekben alkalmazott világítási séma is beállítható. Az érzékelők egyes fékrendszerekkel is képesek együttműködni (ezek száma folyamatosan gyarapszik), így klasszikus féklámpa hiányában messziről látható, ha a kerékpáros lassít vagy megállni készül.

A Sequential Lightning Indicators elnevezésű kiegészítőért 199 dollárt kér a gyártó, de aki támogatja a közelmúltban indított közösségi kampányt féláron juthat a hasznos holmihoz.