Tetszetős a CHERRY egér/billentyűzet párosa

A CHERRY vezeték nélküli készlete, prémium alkatrészekből épített alacsony gombokkal szerelt billentyűzetből és hatgombos rágcsálóból áll.


Az egér és billentyűzet kétféle vezeték nélküli kapcsolatot kínál. A felhasználók választhatják a jó öreg Bluetooth 4.0 technológiát, de igény esetén egy 2,4 GHz frekvencián működő, AES-128 titkosítást biztosító lehetőség is rendelkezésre áll. A kapcsolat típusát az eszközök alján található kapcsolóval lehet beállítani. A készlet mindkét eleme újratölthető lítium telepeket tartalmaz, amelyek állapotáról LED fényforrás tájékoztat.

A billentyűzetet masszív fémlemezre építették, amely szilárd alapot biztosít az ollós kapcsolókkal ellátott tasztatúrának. Bár az eszköz tömege szavatolja a stabilitást, azért a csúszásgátló talpakról sem feledkezett meg a gyártó. Egyes gombokba állapotjelző LED-ek kerültek, így mindig lehet tudni aktiváltuk-e őket. A csomag másik tagja, klasszikus építésű szimmetrikus egér, ami a gumibevonatú oldalsó részek és kompakt kialakításnak köszönhetően, ideálisan illeszkedik a felhasználó kezébe. Az érzékelő felbontása három lépésben (600, 1000, 1600 dpi) állítható, a görgő optikai szkenneléssel dolgozik, míg az USB vevőt mágnessel rögzítették a burkolathoz.

A Cherry DW 9000 Slim készlet előre láthatóan márciusban került a boltokba, s száz eurót kell érte fizetni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?