Új játékos fülesekkel bővíti kínálatát a Logitech

A Logitech G-sorozatát erősítő újdonságok masszív felépítésű készülékek, amelyek a legújabb hangtechnikát állítják a tiszta és részletekben gazdag hangélmény szolgálatába.

A topkategóriát a Logitech G935 jelzésű eszköze képviseli, amely megkapta a gyártó továbbfejlesztett Pro-G meghajtóit. Az egyedi, hibrid hálóból készült hangszórók a megnövelt méretnek (50 mm) köszönhetően minden korábbinál jobb teljesítményt nyújtanak. A készülék DTS Headphone: X 2.0 hangzást kínál, amely a hagyományos 7.1 csatornás technológiával összevetve, részletesebb térélményt biztosít.


A füles LIGHTSYNC RGB világítást kapott, amely (más jellemzőkkel együtt) a Logitech G HUB szoftverrel szabható személyre. A vezeték nélküli kapcsolatot használó eszközre, kicsit nyújtott műbőr fülpárnák kerültek, hogy kényelmesebb legyen. A tiszta és pontos kommunikációt Mic+ (6 mm) mikrofon biztosítja, amely fényjelzéssel tudatja, ha néma üzemmódban vagyunk. Használaton kívül a mikrofon visszacsúsztatható a házba, így soha nincs útban. A sorozat következő darabja a G635 jelzést viseli, aminek felépítése alapvetően megegyezik a nagyobb testvérrel, csak ezúttal kábeles változatról beszélünk.

Kicsit szerényebb kivitelűek a G432/G332 típusjelzéssel ellátott eszközök, amik még az előző generációs meghajtókat dolgoztatják. Előbbi megkapta a DTS Headphone: X 2.0 technológiát, míg utóbbiból ez teljesen kimaradt. A hosszan tartó kényelmet szolgálják a kilencven fokban kifordítható műbőr fülpárnák, s gondosan kialakított fejpánt. Mindkét változatra felhajtható mikrofon került, míg a csatlakozásért két méter hosszú kábel felel.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?