A Typified Kickstarter projektje a plakátművészetet igyekszik házasítani a modern technológiával. Az újdonság csak az időjárás megjelenítésére szolgál, ezért kevésbé tereli el a figyelmet, mint a hagyományos képernyők.

A klasszikus poszterre hajazó megoldás, egyetlen nap követésére képes, amit négy szakaszra bont le. Az aktuális időjárást három (halványodó vagy erősödő) piktogram segítségével jelzi, amelyeket a beérkező adatok alapján jelenít meg. A poszter papír alapú, amire szitanyomással intelligens tintát visznek fel. A rendszert egy apró számítógép vezérli, ez dolgozza fel és továbbítja a jeleket. A kijelző WiFi segítségével kapcsolódik a hálózatra, így folyamatosan friss adatok alapján dolgozhat.

A megjelenítő az analóg is digitális technológia érdekes keveréke, amely otthoni és munkakörnyezetben is stílusos kiegészítőként lehet jelen anélkül, hogy állandó használatra ingerelne. A Typified Weather Poster jelenleg a Kickstarteren futja a köröket, de darabonként 134 dolláros áron már rendelhető. Ezért az összegért a plakáton kívül két évig ingyenes rendszerhasználat jár, amiért a harmadik évtől 7,50 dollár/év előfizetési díjat számolnak fel. A koncepció kifejezetten érdekes, hiszen nem nehéz elképzelni olyan plakátokat, amelyek pl. utazási információkat jelenítenek meg a pályaudvarokon.