Olyan termékeket választottunk ki, amelyek ezen a héten akciósak valamelyik áruházban, és ajánlani is tudjuk őket jó szívvel! (Ez egy viszonylag új rovat nálunk, szóval még biztos alakulni fog, ha valakinek bármilyen észrevétele van, ne tartsa magában!).

TV

Samsung 55NU7302: Az Emag azt állítja, hogy 239 000 forintról húzták le az árat 174 990 forintra, ami röhejesen hangzik, de az tény, hogy ez az ár remek ezért a középkategóriás, ívelt Samsung tévéért. 4K felbontás, HDR támogatás, okostévé rendszer, van itt minden, mint a búcsúban.

Termék oldala az áruházban: ITT

Kávéfőző

Krups KP110831 Nescafé Dolce Gusto Oblo: Jelenleg az Alzánál csak 14 900 forintba kerül ez a szép nevű kávéfőző, amelyért mindenhol máshol 25 papírt kérnek el. Ez egyébként egy kapszulás cucc, 0,8 literes tartállyal és felhasználóbarát kezeléssel. Ez egy jó termék, ezért az árért pedig pláne!

Termék oldala az áruházban: ITT

Porszívó

Bosch BGC1UA110: Amíg kosz lesz, addig porszívó is kelleni fog az embereknek, tudják ezt jól boschéknál is, akik komoly kis flottát tartanak hadrendben ezekből a masinákból is. Ez a porzsák nélküli motyó most az Euronicsnál 32 929 forintba kerül 37 990 helyett. Jó mi? A dzsuvát átlátszó, 1,4 literes tartályba gyűjti, így lehet benne gyönyörködni bármikor, a teljesítménye pedig 700 watt.

Termék oldala az áruházban: ITT

Hangcucc

JBL Charge 3: A JBL az egyik legmenőbb név ebben a termékkategóriában, ebben a termékben pedig két darab 10 wattos hangsugárzó durmog, és került bele egy 20 órás üzemidőt szavatoló nagy akksi is. Az eredeti, 49 000 forintos áron mondjuk nem vettem volna meg, de az Edigital most szépen beakciózta, így már 39 000-ért megvásárolható.

Termék oldala az áruházban: ITT

Laptop

Lenovo Ideapad 330: 135 000 helyett most 119 000 forintért vehető meg ez a sokoldalú, de nem extrémen nagy tudású noti, amit leginkább azoknak tudnánk ajánlani, akik átlagos irodai munkára vagy otthoni használatra keresnek gépet. Tehát neteznének, leveleznének, szövegeket irkálnának, egyszerűbb grafikájú játékokkal szórakoznának, videóznának, képekkel szórakoznának, és arra nincs szükségük, hogy egy kis erőművet hurcoljanak magukkal.

Termék oldala az áruházban: ITT