A NOA F10 Pro a horvát márka újabb okostelefonja, amely az Element F sorozatot erősíti. A Barcelonába készülő modell három hátoldali kamerát visel, s többek között fejlett képrögzítő funkciókkal igyekszik elcsavarni az érdeklődők fejét.

A tetszetős újdonság 6,3 hüvelykes, FHD felbontást kínáló IPS kijelzővel rendelkezik, amit egészen vékony káva övez. A telefont MediaTek Helio P60 lapka működteti, amihez 8 GB operatív memóriát és 128 GB méretű, bővíthető tárolót csomagoltak. A készüléket 4000 mAh kapacitású telep tartja életben, ami a vezeték nélküli töltést is támogatja. A hangzásért DTS technológiával erősített hangrendszer felel, míg a biztonságról 2D arcazonosító és hátlapi ujjlenyomat-szenzor gondoskodik.

A kijelzőből kis helyet rekviráló szigeten 25 megapixeles kamera kapott helyet. Hátul már komolyabb tolongás tapasztalható, ugyanis a mesterséges intelligenciát használó rendszer 20 + 16 + 5 megapixeles triót dolgoztat. Utóbbi a bokeh effektezés mellett az ún. „szuper éjszakai mód” funkciónál is szerepet kap, ami vélhetően az elégtelen fényviszonyok közötti fotózást segíti. A rendszer több felvétel összefűzésével, akár 96 megapixeles képek rögzítésére is lehetőséget kínál. A NOA F10 Pro (valamint a teljes F sorozat) premierje február 26-án az MWC kiállításon lesz.