Pillanatok alatt összezárható a GoCycle bringája

A GoCycle GX elektromos kerékpár összehajtásához mindössze tíz másodpercre van szükség. A bringa egészen könnyű, így cipelése nem megerőltető és összezárva viszonylag kis helyen tárolható.


A GX elnevezésű modell a gyártó korábbi bringáinak stílusjegyeit hordozza, ám azoknál egyszerűbben és gyorsabban zárható össze. A rekorder megoldás az egyedi kialakítású, alumínium-ötvözetből épített váznak és speciális felfüggesztésnek köszönhető, ami a kerekek eltávolítása nélkül teszi lehetővé a hajtogatást.

A 300 Wh kapacitású akkumulátort a váz belsejébe rejtették; a teljes töltéshez hét órára van szükség, ami hozzávetőleg 65 km megtételére elegendő energiát biztosít. Az aktuális töltöttségi szint a hidraulikus tárcsafékekhez tartozó fékkarok közé pakolt kijelzőről olvasható le.

A kerékpár négy (City, Eco, On-Demand és Custom) üzemmódot kínál, utolsó egy dedikált alkalmazással finomítható és személyre szabható lehetőség. Az üzemmódok között a markolatba épített kapcsolóval lehet váltani. A GoCycle GX forgalmazása tavasszal kezdődik. A kék, matt fekete és fehér színekben elérhető bringáért 3299 eurót kér a gyártó.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?