Tetszetős hangszórót készített a Fluance

A kanadai márka újdonsága nem csupán kellemes külsővel, de meggyőző teljesítménnyel is rendelkezik. A Fluance Fi20 hangszóró vezeték nélkül társítható a forrásokhoz, egész nap működik és kihangosítóként is használható.


A legtöbb vezeték nélküli hangkeltő uniformizált külsővel rendelkezik, henger vagy négyzet alapú és műanyagból, jobb esetben fémből készül. A Fluance újdonsága ezzel szemben a szemnek is kellemes külsőt kapott, természetes fából készült. A készülék belsejében egy felfelé irányított, D osztályba sorolt erősítővel hajtott hangszóró kapott helyet. A meghajtóra egy speciális akusztikus lencsét helyeztek el, ami 360 fokban teríti szét a hangot.

A doboz enyhén megdöntött tetejére, egy érintőgombokkal ellátott panel került, ezek segítségével lehet a készüléket vezérelni. A burkolat alá mikrofont is pakoltak, így a hangszóró hívások bonyolítására is alkalmas. Az aptX Bluetooth támogatás gyors és minőségi adatátvitelt biztosít, de a biztonság kedvéért 3,5 mm-es konnektort is kapunk. A beépített 2200 mAh kapacitású akkumulátor, közepes hangerő mellett egész napos üzemidőt szavatol. A telep teljes feltöltéséhez három és fél órára van szükség.

A Fluance Fi20 prémium hangszórót a gyártó oldalán keresztül lehet megrendelni, jelenleg 100 dollárt kell érte kifizetni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?