A Corsair K83 egy vezeték nélkül kapcsolódó, laptop stílusú billentyűzet, amire joysticket, touchpadot, valamint dedikált játék és média vezérlőket is építettek.

A Corsair újdonsága újabb próbálkozás, egy olyan multifunkciós beviteli eszközre, amely akár a nappali kényelmében is használható. A gyártónak nem ez volt az első kísérlete, ugyanis tőlük származik a mechanikus billentyűzetet és egérpadot egyesítő LAPDOG, ami nehéz és terjedelmes volt, plusz a két perifériát külön kellett megvásárolni. A vezeték nélkül kommunikáló újdonság kicsit kompaktabbnak tűnik.

Az eszköz 128 bites AES titkosítást használ, ez kínál védelmet az illetéktelen behatolások ellen. A tasztatúra 76 gombos, membrános kapcsolókat használ és háttérvilágítással rendelkezik. A kör alakú touchpad támogatja a tízujjas gesztusokat, ezek mellé kapunk egy henger alakú médiavezérlőt, valamint egy joysticket.

Az eszköz a CORSAIR ICUE szoftverrel idomítható; a világítás és a beépített perifériák is egyéni módon szabályozhatók. A kart igény esetén egérként is használhatjuk, ami sok kattintást igénylő alkalmazásoknál, vagy egyes játékstílusoknál jöhet kapóra. Az eszközön két vállgomb is található, amelyek pl.az egér jobb és bal gombját helyettesíthetik. A beépített akkumulátor negyven órás üzemidőt ígér, microUSB zsinóron keresztül tölthető. A Corsair K83 (Wireless) 100 dollárért vásárolható meg.