Megfizethető telefont újított a Huawei

A Huawei Y7 (2019) telefon a nagyoktól örökölt formavilággal rendelkezik, HDR képes kamerákkal és pénztárcabarát hardverrel áll be a sorba.


Az újdonság külsőre tökéletesen megegyezik a pár hete bemutatott Y6 készülék frissített változatával annyi különbséggel, hogy ezúttal 6,26 hüvelykes kijelző vigyorog a képünkbe. A HD+ (720 x 1520 képpont) felbontású panelbe a jól ismert, vízcsepp formájú kamerasziget lóg bele, aminek közepére 8 megapixeles egység került. A burkolat alatt nyolcmagos Snapdragon 450 lapka dolgozik, operatív memóriából 3 GB, míg tárolóból 32 GB (bővíthető) jutott.

A hátoldal közepére ujjlenyomat-olvasó került, míg a bal felső sarokban LED villanóval megtámogatott kamerapáros található. A főkamera ezúttal 13 megapixeles, míg a kis barátja 2 megapixeles (f/1.8) szenzort dolgoztat. A képalkotást mesterséges intelligencia segíti, legyen szó szépészeti funkciókról vagy az aktuális téma felismeréséről. A 4000 mAh kapacitású akkumulátor microUSB konnektoron keresztül tölthető, kizárólag hagyományos módon. A készülék két darab SIM kártyát képes kezelni, van egy eszközök összefűzésére használható HUAWEI Share 2.0 funkció, de az arcalapú feloldás sem maradt ki. A Huawei Y7 (2019) barátinak mondható (65.000 forint körül) árcédulával kerülhet a boltok polcaira.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?