Széltében termetes az ACER játékos monitora

Az Acer EI491CR jelzésű monitorának bőven kell helyet csinálni az asztalon, mert az átlagtól jócskán elütő képaránnyal rendelkezik.


A tizenhatmilliónál is több szín megjelenítésére alkalmas, 49 hüvelykes hajlított (1800R) panel, 32:9 képarányt kínál. A megjelenítő 3840 x 1080 képpontos felbontással dolgozik, 120 Hz standard frissítési aránnyal és 4 ms válaszidővel büszkélkedhet. A LED panel 400 cd/m² csúcs fényerőt és 3000:1 natív kontrasztarányt biztosít, míg a DCI-P3 színteret kilencven százalékban képes lefedni. A vízszintes és függőleges betekintési szögek 178 fokosak.

A készülék Display HDR400 tanúsítvánnyal rendelkezik, támogatja az AMD FreeSync 2 technológiát, így nem csupán színpontos, de zökkenőmentes látványban lehet részük a felhasználóknak. A falon is elhelyezhető monitorra két darab, egyenként 3 W teljesítményű hangkeltő került, de természetesen külső hangeszközök társítására is lehetőség van. Az új modellen DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 és HDMI 2.0 konnektorok kaptak helyet. Az Acer EI491CR monitor forgalmazása április első hetében kezdődik, 1200 dollárt kell majd érte fizetni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?