Onewheel Pint – Ízi rájder, öcsém!

A Future Motion újdonsága a hagyományos gördeszkákra hajaz, azonban a Onewheel Pint a gyártó szerint biztonságosabban használható és az elektromos hajtás miatt, nem igényel izomerőt.

Az eszköz a gyártó saját fejlesztésű hypercoreTM hajtásrendszerét kapta. Az alumíniumból és kompozitból épített platform hossza nem haladja meg a hetven centit, így nem kell túl nagyot terpeszteni használat közben. A széles kerék álló helyzetben is jó stabilitást kínál, ezért a kezdőknek sem kell aggódniuk, hogy kiszalad alóluk a szerkezet. A deszkát a testsúly finom áthelyezésével lehet irányítani, s van egy „simplestop” elnevezésű funkció, amely megkönnyíti a gyors fékezést.

A tábla oldalára fogantyú is került, ami egyszerűsíti a szállítást, míg előre LED fényforrást pakoltak. A deszkával 10-13 kilométeres távolság tehető meg egyszerre, tehát kisvárosi ingázáshoz vagy kisebb távolságokra kiváló alternatíva lehet. A legnagyobb elérhető sebesség 26 km/óra. Az eszköz dedikált társalkalmazás segítségével helyezhető üzembe, de a telep töltöttségi szintje vagy a motor állapota is az applikációval ellenőrizhető. A gyártó különböző kiegészítőket is kínál az újdonsághoz, pl. vásárolható hozzá egy kereket takaró, felverődés elleni burkolat. A Onewheel Pint 950 dolláros áron, három színben (pala, homok és zsálya) érhető el.