Itt a második generációs Apple AirPods

Az Apple AirPods új változata nagyobb teljesítményt és üzemidőt kínál. A füles vezeték nélkül is tölthető és a hangutasításoknak is eleget tesz.


A vezeték nélküli töltőtokkal is kapható új AirPods automatikusan bekapcsol, s csatlakozik a kompatibilis eszközökhöz. A burkolat alatt az új H1 chip dolgozik, amely többek között gyorsabb és stabilabb vezeték nélküli kapcsolatot kínál. A gyorsulásmérőnek és optikai érzékelőknek köszönhetően az eszköz tudja mikor van a fülben, így takarékosan bánik az akkumulátorral. Amikor csak az egyik füles van bedugva a rendszer a megfelelő helyre irányítja a hangot, és csupán azt a mikrofont aktiválja, amire éppen szükség van.

Az előző generációval összevetve az új eszköz ötven százalékkal nagyobb üzemidőt kínál ami azt jelenti, hogy egy töltéssel öt óra zenehallgatást és három óra beszélgetést kapunk. A vezeték nélküli töltőtokkal egész nap használható a füles, gyorstöltés funkcióval pedig negyedóra alatt három órányi üzemidő nyerhető. Az új Apple AirPods klasszikus töltőtokkal 59.990 forintért vihető, míg vezeték nélküli tokkal 74.990 forintba kerül.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?