Ősszel elrajtol az Apple TV Plus

Vége a találgatásoknak. Közel három éves fejlesztés után Tim Cook, az Apple vezére bejelentette a társaság Apple TV Plus nevű szolgáltatását.


Az Apple TV+ változatos műfajú, saját gyártású műsorokkal és filmekkel iramodik a vetélytársak nyomába. A szolgáltatás online és offline is elérhető lesz, máris közel másfél milliárd (iOS) eszközön figyel az Apple TV alkalmazás. Az almás cég persze saját rendszerén túl is elérhetővé kívánja tenni a szolgáltatást. Előrehaladott tárgyalásokat folytat a legnagyobb (Samsung, Sony, LG) tévé és streaming eszköz gyártókkal. Az Apple TV alkalmazás az ígéretek szerint májusban kap egy izmosabb frissítést, ami egyszerűsíti a vezérlést és ésszerűsíti a tartalmak kezelését.

https://youtu.be/RrdbT4hpwBk

Az Apple a hírek szerint nem sajnálja a pénzt, számos nagy nevet sikerült megnyerniük a készülő produkciókhoz. A közelmúltban még a Netflixet gyaluló Steven Spielberg a nyolcvanas évek népszerű sorozatának (Amazing Stories) feltámasztásán munkálkodik, míg Reese Witherspoon, Jennifer Aniston és Steve Carrell a The Morning Show című szériához írt alá. Jason Momoa poszt-apokaliptikus kalandja is ígéretesnek tűnik, ahogy M. Night Shyamalan borzongató sorozata is sokaknál várólistás. A vállalat egy szabad szemmel is jól látható összeggel Oprah Winfrey-t is maga mellé állította, aki többek között Toxic Labor címmel forgat dokumentumfilmet a munkahelyi szexuális zaklatásokról.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?