Extra változat készül a BeoPlay H9i fülesből

A Bang & Olufsen dizájn termékvonala alaphangon sem olcsó, ráadásként a BeoPlay H9i fejhallgató a gyártó felső kategóriás kínálatába tartozik. Az uniformizált termékek ellen lázadók számára a csapat limitált darabokat is készít, természetesen némi felárért cserébe.

A Bang & Olufsen tettestársa ezúttal a prémium bőröndöket és utazási kellékeket gyártó, német Rimowa. Az összeborulás eredménye, egy hűvösen elegáns, alumínium tokba csomagolt modell. Az új változat természetesen csupán külcsín tekintetében tér el az alapváltozattól, tehát ezúttal is vezeték nélküli, aktív zajszűréssel rendelkező (over-ear) készüléket kapunk.


A letisztult, minden felesleges villantást nélkülöző kialakítás mellé kivételes építési minőség társul, prémium bárány- és marhabőr borítás, szépen megmunkált alumínium és tartós műanyag jellemzi az eszközt. A fejhallgató aktív zajszűrő funkcióval rendelkezik, oldalanként két mikrofon érzékeli és szűri a külvilágból érkező zajokat, s van egy ún. Transparency Mode amit bekapcsolva, anélkül tartható a kapcsolat a környezettel, hogy lekerülne a füles. Az eszközbe közelség érzékelő is került, ami a megfelelő időben automatikusan szünetelteti a lejátszást, illetve további két mikrofon a hívások kezelését is lehetővé teszi. A fejhallgató 770 mAh kapacitású telepet kapott, amely aktív zajszűrés és bekapcsolt Bluetooth mellett 18 órás üzemidőt kínál egy töltéssel.

A készülék 40 mm-es dinamikus meghajtókat dolgoztat, amelyek meglepően kiegyensúlyozott hangélményt kínálnak. A tartományok szépen kiegészítik egymást, s a mélyek sincsenek túltolva. A vezérléshez a burkolat érintésérzékeny külső felülete használható, míg a hangzás a BeoPlay alkalmazáson keresztül elérhető ToneTouch funkcióval finomítható. A Bang & Olufsen és a Rimowa szerint a közös modell a hang és utazás közötti kapcsolatot szimbolizálja nem véletlen, hogy a készülék, egy bőröndöt imitáló kemény tokban kerül forgalomba. A BeoPlay H9i limitált változata április 15-től vásárolható meg, mintegy 800 eurós áron.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?