Két újabb Huawei Watch GT érkezett

A Huawei nem csupán a P30 és a P30 Pro telefonokról rángatta le a leplet, hanem újabb viselhető eszközöket is bemutatott. A Watch GT Active és Elegant az alapváltozat jellemzőit örökölte, de kisebb módosítások azért vannak.


A Huawei Watch GT okosóra többek között saját fejlesztésű operációs rendszert használ és akár két hétig is kitart etetés nélkül. Az új változatok természetesen megkapták a kiváló AMOLED kijelzőt, ahogy az NFC, gyorsulásmérő, giroszkóp, iránytű, légnyomásmérő, fényérzékelő és GPS navigáció sem maradt ki. Maradt a kifejezetten sokrétű használhatóság, továbbra is rengeteg funkciót kapunk, amihez néhány újabb is társult.

A kínálat a Sport és Classic modellek után az Active (46 mm) és Elegant (42 mm) változatokkal bővült. Mindkét eszköz kicsit átszabott külsőt kapott, változott a gombok és a korona kialakítása. Az Active elnevezésű óra értelemszerűen sportosabb külsővel és szilikon pánttal rendelkezik, míg az Elegant a visszafogottabb és elegánsabb stílust képviseli. Mindkét készülék vízálló (5 ATM), de azért komolyabb vízalatti túrára nem alkalmasak. Az ígéretek szerint a rendszer hamarosan a magyar nyelvet is tudni fogja. Az újdonságok várhatóan 249 (Active) és 229 (Elegant) eurós áron vásárolhatók majd meg.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?